preturi, pentu
   
Despre plantă
Informații importante
în format audio
Imagini despre plantă preturi
Sădire, îngrijire
Sădire, îngrijire în imagini
Condiții de cumpărare
Despre firma noastră
Prețuri
Comandă
Ne-au scris clienții mai vechi

 

 
     

sistemul de gard viu minune

INGRIJIRE INDELUNGATA

 

Sadirea unei plante seamana putin cu adoptia. O asteptam, dar totusi ne e un pic teama. Oare ce o sa fie daca..? Oare..? Oare..? Oare..?

Imi aduc aminte cand mi-am plantat primul rasad de struguri. I-am intrebat pe toti cunoscutii mei: Unde? Cat de adanc? Cu ce si cand sa-l stropesc? Recunosc cati prieteni, atatia sfaturi. Ar fi fost mult mai usor cu serviciul, pe care Dumneavoastra acum il primiti gratuit langa planta.

Am fost primii care au introdus in Europa acest serviciu.

Esenta sistemului de GARD VIU MINUNE este ca nu va lasam singur dupa cumparare, ci va acordam ajutor in continuu, ca plantele Dumneavoastra sa fie cele mai sanatoase, cele mai alimentate, ca sa va bucurati de ele atat Dumneavoastra cat si familia Dumneavoastra pe o perioada indelungata.

Sistemul de GARD VIU MINUNE este un pachet de ingrijire pe o durata indelungata. Dupa comandare va pregateste la primirea plantei, va recomanda in mod optional mijloace complementare, materiale, pentru dezvoltarea optima. Mai mult de atat, va ofera ajutor in ceea ce priveste intretinerea plantei in urmatorii 8 ani. Chiar puteti intinde sfaturile noastre pe intreaga gradina. Din ce se compune sistemul nostru?

Dupa comanda, inainte de primirea plantei va trimitem prin email cele mai importante informatii despre planta Dumneavoastra in 21 de categorii.

Este gratuit pentru cumparatorii de gard viu minune!

http://www.viaszfestes.hu/soveny/sovitex.jpg

Este speciala cu 10 m lungime si 60 cm latime, confecționată din multe fire, permite pătrunderea umidității, asigură ventilarea solului în scopul prevenirii creșterii gradului de aciditate a solului, totodată nu permite creșterea buruienilor în preajma plantei și blochează calea de evaporarea intensivă a solului. >>detalii

Se poate comanda separat!

http://www.csodasoveny.hu/fizet.jpg

http://www.viaszfestes.hu/soveny/soviaqua.jpg

Elementele sistemului SöviAqua au fost create de așa natură, încât să asigure plantei dvs. și în condițiile cele mai neobișnuite, favorizarea celor mai extreme abilități/capacități de dezvoltare. >>detalii

Se poate comanda separat!

fizetés ellenében

Damisol Extra pentru gardul viu minune este un îngrășământ sub formă de concentrat, ideal pentru gardul viu. Acest concentrat este imbatabil în ceea ce privește două aspecte specifice, mai precis în planul accelerării capacității plantei de a prinde rădăcini și a îmbogățirii frunzișului acesteia. >>detalii

Se poate comanda separat!

Fizetés ellenében

Timp de 8 ani dupa cumparare Dumneavoastra primiti regulat informatii in legatura cu ingrijirea actuala a plantei.

Este gratuit pentru cumparatorii de gard viu minune!

Va garantam ajutor in continuu in Forumul nostru Cunoastere-Profesionala. Dr.Gentischer Gabor gradinarul nostru expert asteapta intrebarile Dumneavoastra in legatura cu gradinarit. Intrebarile nu trebuie neaparat sa fie legate de gardul viu minune, va ajuta cu orice nelamurire, problema, se straduie sa le rezolve toate dificultatile pe care le intampinati.

Este gratuit pentru cumparatorii de gard viu minune!

Intrebati gradinarul! Cu sistemul nostru de chat online primiti raspuns imediat la orice intrebare legata de gard viu minune.

Este gratuit pentru oricine!

Ne asumam 100% garantie de restituirea pretului pentru toate produsele noastre. Plantele noastre au calitatea de prima clasa, sunt sanatoase si tratate impotriva mucegaiului la radacina.

 

Dupa comandare sistemul va ofera automat serviciile gratuite !

 

 

Gard viu firma
   
   
            Despre plantă  |  Sădire, îngrijire  |  Condiții de cumpărare  |  Imagini despre plantă  |  Despre firma noastră  |  Prețuri  |  Comandă