tratament
   
Despre plantă
Informații importante
în format audio
Imagini despre plantă tratament
Sădire, îngrijire
Sădire, îngrijire în imagini
Condiții de cumpărare
Despre firma noastră
Prețuri
Comandă
Ne-au scris clienții mai vechi
 
csovény
     
 

Motivul pentru care ar fi indicată alegerea îngrăsământului lichid ?

 

Provocărilor calitative actuale, a zilelor noastre le corespund mai degrabă îngrășămintele lichide, deoarece acestea oferă mecanisme duble de utilizare. Pot fi utilizate atât ca îngrășăminte ale solului, cât și ca îngrășăminte chimice ale frunzelor, prezentând remarcabile și predominante proprietăți de hrănire a plantelor.

verde

Infiltrarea/scurgerea în sol a îngrășămintelor chimice granulate, cu proprietăți lente de descompunere (biluțe, globule solidificate) este dependentă de ploaie sau stropire(irigare a solului).Ulterior, nu este de neglijat nici faptul că modul sau felul în care îngrășământul granulat ajunge la rădăcinile plantelor ridică semne de întrebare.

În cazul anumitor plante cu rădăcinele mici, locul exact al rădăcinii poate fi ibne definit. În cazul "Gardului viu minune", situația este diferită. După un interval de 2 până la 5 luni de la momentul plantării/sădirii acestuia, poziționarea exactă a rădăcinii poate fi greu definită.

solutie

Drept urmare, soluția care oferă cele mai eficiente rezultate este aceea de infiltrare, scurgere(ingerare) a îngrășământului prin intermediul frunzelor. În mod imediat și eficient. Acolo și atunci când este nevoie.

 

Motivul pentru care este indicată alegerea Damisol extra pentru Gardul viu minune?

 

Damisol Extra pentru gardul viu minune este un îngrășământ sub formă de concentrat, ideal pentru gardul viu. Acest concentrat este imbatabil în ceea ce privește două aspecte specifice, mai precis în planul accelerării capacității plantei de a prinde rădăcini și a îmbogățirii frunzișului acesteia. Nu este de neglijat nici faptul că întreține optim și condiția elementelor nutritive la nivelul solului.

 

Trebuie să recunoaștem faptul că creșterea rapidă a gardului viu nu este posibilă în lipsa substanțelor nutritive. În solurile foarte uscate, aride, de tip alcalin (cu sărături), acolo unde celelalte soiuri sau tipuri de culturi se distrug și mor, gardul viu minune reușește să supraviețuiască, însă capacitatea sa de creștere se reduce la jumătatea celei preconizate de noi.

 

În aceste cazuri, este absolut necesară, chiar esențială, utilizarea DAMISOL EXTRA pentru gardul viu minune.

 

Este benefică răspândirea în sol a acestuia în momentul plantării sau sădirii din toamnă, iar primăvara, în special înaintea începerii sau declanșării creșterii frunzișului.

În timpul anului, fiind pulverizat pe suprafața frunzișului, acesta accelerează îndesirea, creșterea frunzișului și declanșează creșterea și dezvoltarea dinamică a plantei.

 

Încă din momentul plantării, este indicată și eficentă vărsarea acestuia, ca și îngrăsământ al solului, în imediata apropiere a rădăcinii, aeasta deoarece declanșează în mod dinamic înrădăcinarea, și totodată dezvoltarea explozivă, fulger a plantei.

 

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
       
     
 
   
     

aronia

coluna

            Despre plantă  |  Sădire, îngrijire  |  Condiții de cumpărare  |  Imagini despre plantă  |  CONTACT  |  Prețuri  |  Comandă