free responsive website templates

Detalii despre întărirea imunitară!


Întărirea sistemului imunitar este importantă pentru copii noștri. Dar care este situația cu plantele noastre? Desigur, este la fel de importantă pentru orice ființă ca să fie super-rezistent imunitar, ca să aibă garanția unei vieți săntoase. Întărirea imunitară în cazul plantelor se bazează pe o activitate complexă. Din această activitate face parte fortificarea, protecția exterioară și interioară împotriva mucegaiului și sistemul de sterilizare.

GARDUL VIU MINUNE vă garantează menținerea îndelungată și sănătoasă a plantelor prin procedura unică de întărire imunitară dezvoltată de grupul Wonderhedge .

Plantele sensibile pot fi contaminate de mucegaiul la rădăcină, care este extrem de insidioasă. Una dintre principalele probleme ale mucegaiului de la rădăcină o constituie faptul că atacă planta în respectivul loc în momentul în care nici nu se observă.  Observăm doar faptul că plantele nu se dezvoltă așa cum ne-am aștepta întrucât au fost atacate rădăcinile acestora. După ce rădăcina a fost atacată planta începe ușor ușor să se usuce și observăm deodată faptul că ea moare. Dacă extragem sau scoatem planta suntem de părere că am rezolvat problema. Din păcate nu, întrucât sporii mucegaiului de la rădăcină rămân și în sol. În ciuda temperaturii optime și a umidității aerului, aceștia sunt capabili să atace imediat plantele sensibile în acest sens.

Din păcate producătorii din centrul și estul Europei nu acordă atenție la dezinfectarea plantelor, deoarece sporește cheltuielile și încurcă în mod însemnat cultura plantelor.

GARDUL VIU MINUNE cumpărat de la noi în cadrul întăririi imunitare este tratat dublu împotriva mucegaiului de la rădăcină.

În Europa de Vest acest lucru este deja indispensabil, deoarece este un punct de vedere important.

Firma noastră apără cu un dublu sistem de apărare grădinile și plantele proprietarilor GARDULUI VIU MINUNE.

Pe de o parte prin repetarea unor tratamente cu produse chimice, pe de altă parte prin ozonizare, care este o soluție mult mai operativă și sigură. Tratamentul de ozon omoară bacteriile, ciupercile, fungii, asigurând un mediu steril plantelor.

Plantele noastre au certificate de dezinfectare prin ozon.

Dă share paginii

Address

Reprezentanţa în România,
S.C. HOMA S.R.L.
Cod fiscal: RO 6446941
Reg. Com. J14/794/1994

520028 B-dul Grigore Bălan Bl. 24/A/1
Localitatea Sfântu Gheorghe, Judeţul Covasna

Contacts

Tel: 0728 96 80 60,
0728 96 80 62,
0728 96 80 63
Fix: 0367 407 302

e-mail: officegardviu@homa88.ro