amp templates
Sistemul de gard viu minune
ÎNGRIJIRE ÎNDELUNGATĂ
 
Sădirea unei plante seamănă puțin cu adopția. O așteptăm, dar totuși ne e un pic teamă. Oare ce o să fie dacă...? Oare...? Oare...? Oare...?
Îmi aduc aminte când mi-am plantat primul răsad de struguri. I-am întrebat pe toți cunoscuții mei: Unde? Cât de adânc? Cu ce și când să-l stropesc? Recunosc, câți prieteni, atâtea sfaturi. Ar fi fost mult mai ușor cu serviciul, pe care Dumneavoastră acum îl primiți gratuit lângă plantă.
Am fost primii care au introdus în Europa acest serviciu.
Esența sistemului de GARD VIU MINUNE este că nu vă lăsăm singur după cumpărare, ci vă acordăm ajutor încontinuu, ca plantele Dumneavoastră să fie cele mai sănătoase, cele mai alimentate, ca să vă bucurați de ele atât Dumneavoastră cât și familia pe o perioadă îndelungată.
Sistemul de GARD VIU MINUNE este un pachet de îngrijire pe o durată îndelungată. După comandare vă pregătește la primirea plantei, vă recomandă în mod opțional mijloace complementare, materiale pentru dezvoltarea optimă. Mai mult de atât, vă oferă ajutor în ceea ce privește întreținerea plantei în următorii 8 ani. Chiar puteți întinde sfaturile noastre pe întreaga grădină. Din ce se compune sistemul nostru?

 • GARDVIU MINUNE ABC - După comandă, înainte de primirea plantei vă trimitem prin email cele mai importante informatii despre planta Dumneavoastra in 21 de categorii.
  Este gratuit pentru cumparatorii de gard viu minune!

 • SÖVITEX - Este speciala cu 10 m lungime si 60 cm latime, confecţionată din multe fire, permite pătrunderea umidităţii, asigură ventilarea solului în scopul prevenirii creşterii gradului de aciditate a solului, totodată nu permite creşterea buruienilor în preajma plantei şi blochează calea de evaporarea intensivă a solului.>>detalii

          Se poate comanda separat!

 • SÖVIAQUA - Elementele sistemului SöviAqua au fost create de aşa natură, încât să asigure plantei dvs. şi în condiţiile cele mai neobişnuite, favorizarea celor mai extreme abilităţi/capacităţi de dezvoltare. >>detalii

          Se poate comanda separat!

 • DAMISOL EXTRA - Damisol Extra pentru Gardul Viu Minune este un îngrăşământ sub formă de concentrat, ideal pentru gardul viu. Acest concentrat este imbatabil în ceea ce priveşte două aspecte specifice, mai precis în planul accelerării capacităţii plantei de a prinde rădăcini şi a îmbogăţirii frunzişului acesteia. >>detalii

          Se poate comanda separat!

 • SFATURI EXPERTE - Vă garantăm ajutor încontinuu in Forumul nostru Cunoaștere-Profesională. Dr.Gentischer Gabor grădinarul nostru expert așteaptă întrebările Dumneavoastră în legătură cu grădinăritul. Întrebările nu trebuie neapărat să fie legate de Gardul Viu Minune, vă ajută cu orice nelămurire, problemă, încearcă să rezolve toate dificultățile pe care le întâmpinați.
  Este gratuit pentru cumpărătorii de Gard Viu Minune!
 • GARD VIU MINUNE CHAT -Întrebați grădinarul! Cu sistemul nostru de chat online primiți răspuns imediat la orice întrebare legată de Gardul Viu Minune.
  Este gratuit pentru oricine!

 Plantele noastre au calitatea de primă clasă, sunt sănătoase și tratate împotriva mucegaiului la rădăcină.
După comandare sistemul vă oferă automat serviciile gratuite ! 

Dă share paginii

Address

Reprezentanţa în România,
S.C. HOMA S.R.L.
Cod fiscal: RO 6446941
Reg. Com. J14/794/1994

520028 B-dul Grigore Bălan Bl. 24/A/1
Localitatea Sfântu Gheorghe, Judeţul Covasna

Contacts

Tel: 0728 96 80 60,
0728 96 80 62,
0728 96 80 63
Fix: 0367 407 302

e-mail: officegardviu@homa88.ro