teren
   
Despre plantă
Informații importante
în format audio
Imagini despre plantă ingrijire
Sădire, îngrijire
Sădire, îngrijire în imagini
Condiții de cumpărare
Despre firma noastră
Prețuri
Comandă
Ne-au scris clienții mai vechi
 
 
     
 

Sădirea, îngrijirea:

 
       
   

Sădirea se poate efectua numai în perioada în care planta se află în "stare adormită", de la mijlocul lunii septembrie până în momentul trezirii la viață a naturii (sfârșitul lui martie, începutul lui aprilie).
În cazul în care la plantarea din toamnă nu vă rămâne timp pentru a așeza fiecare plantă la locul potrivit, tot ce puteți face este să le sădiți în grupuri, pur și simplu> »

 
       
 
Propunere de sădire:
 
 
la 20 cm una de alta într-un rând:  
 
constructii  
 

Implicit , o să aveți un gard viu mai frumos, mai dens, dacă îl plantați în două rânduri, atunci când linia dublă de gard viu este formată din 8-9 plante la fiecare metru.
 
 
teren  

Deoarece se poate sădi chiar ?i după perioada primelor înghețuri în noiembrie, este utilă pregătirea dinainte (când vremea este încă frumoasă) a șanțului (groapa) (de 20-30 cm adâncime și lățime), în care vom sădi plantele. Dacă sădirea are loc primăvara, nu este nevoie să pregătim dinainte locul plantării.

       
 
1. Să înmuiem bine rădăcinile timp de 24 de ore, pentru absorbirea optimă a apei și îmbibarea acesteia. .  
    2. Solul extras să-l îndesăm cu turbă sau cu compost, iar în cazul în care este un sol greu sau lutos, este necesar să adăugăm nisip.  
 
3. Să așezăm planta în șanț, să presărăm sol peste rădăcini, apoi să călcăm solul cu grijă până devine tare, pentru a putea asigura poziția dreaptă a plantelor.

Pronostic: Așezați sub plante o dungă de folie SöviTex, de culoare neagră (direct pe sol), astfel încât să nu devină buruienos, solul păstrează mai bine umiditatea, și planta se dezvoltă mai rapid!
 
     
    Îngrijirea:ingrijire  
 
   

Primăvara trebuie tunsă la cca. 10-15 cm înălțime de la sol, pentru a asigura ramificarea.
Udată în mod adecvat, planta începe să crească foarte rapid . În cursul verii, mlădițele lungi trebuie tunse cel puțin o dată până la jumătate, în cursul toamnei se repetă procedura/ operația cel puțin o dată, astfel încât cu ocazia ultimei tunderi de la sfârșitul toamnei , planta să fie tunsă peste tot în mod uniform.
În primul an, nu este indicat să lăsăm planta să atingă o înălțime mai mare de 1-1,2 m , ci trebuie mai degrabă să ne concentrăm asupra densității ei.
În primăvara celui de-al doilea an, să lăsăm această plantă să crească chiar până la 2 metri , și deoarece acest lucru se va produce foarte repede, la sfârșitul primăverii poate fi deja modelată în forme frumoase.

 
  teren  
   
constructii
   

aronia

coluna

            Despre plantă  |  Sădire, îngrijire  |  Condiții de cumpărare  |  Imagini despre plantă  |  CONTACT  |  Prețuri  |  Comandă

<